Lite nytt om bloggen

Just det, efter repsons på kommentaratmosfären här på bloggen samt löfte från en av mina bästisar att kommentera mer om jag skaffar en förhandsgranskningsfunktion har jag nu (och med jag menar jag Purre) infört dessa förändringar:

1. En kommentar får vara max 2000 tecken. Om ni vill skriva mer än så får ni dela upp inläggen. Men hellre: försök fatta er lite kort. 

2. Under rutan där ni skriver kommentarerna kan ni se hur era kommentar kommer se ut. 

 

Alla nöjda med det?

Läs också:

pinterestpinterest

flattr this!

9 Responses to Lite nytt om bloggen

  1. Jag är helnöjd.
    Om jag fortsätter att kommentera lika lite som vanligt så beror det inte på att jag är motståndare till systemskiftet utan för att jag har ont om tid.

  2. 1. Nu får Aktivarum problem var min första tanke. Det är dock inte möjligt att skriva mer än 1500 tecken.
    2. Jag blir faktiskt lite yr av förhandsgranskningen om jag ska vara ärlig :P Kanske hellre en förhandsgranskningsknapp så att det inte rör sig där nere under hela den tid man skriver.

  3. Jag vill bara säga att jag uppskattar din blogg (det är därför jag läser den) men jag jag inte alltid kommer på något att säga som tillför något. ”Tjo, vad du är bra!” och ”Huvudet mitt på spiken!” är ju kul i rimliga mängder. Det borde finnas en ‘håller med knapp’ på andra kommentarer.

    • Ja, jag hade en sån ett tag, men jag upplevde det som att det främst gav de troll jag blockat för länge sedan en möjlighet att göra sina röster hörda, snarare än något annat, så jag tog bort den funktionen igen.