Okey. Såhär kommer det bli nu.

Så. Jag har tänkt och tänkt på hur jag vill göra det här nu. Och jag tror jag har kommit på ett system.

Såhär:
Alla kommentarer kommer kräva moderering innan de släpps igenom. Kommentarer som efterfrågar ett svar, implicit eller explicit, tex en kritik av inlägget i fråga eller ett ifrågasättande av ett resonemang, kommer enbart släppas igenom i den mån jag pallar ta mig an det. Om kommentaren råkar inkomma vid ett tillfälle då jag inte har överskottsenergi, tid eller för den delen lust att ge mig in i några diskussioner – well too bad. Try again another day.

På Facebook däremot kommer enbart trollolololols få stryka på foten, så

Allt detta kommer starta lite sådär efterhand, eftersom jag bloggar på ipaden från minisemester i Dalsland just nu och inte orkar joxa med allt sånt från den.

Men trevlig midsommar på er i ösregnet!

20140619-161509-58509499.jpg

pinterestpinterest

flattr this!

6 Responses to Okey. Såhär kommer det bli nu.

  1. Låter som en bra plan.

    Kanske man kan tänka som så att frågorna är retoriska eller som en tanke som inte behöver svar. Blir mindre jobb då. :)

    Glad midsommar!

  2. Passar på att skriva nu innan du eventuellt tar bort kommentarfunktionen!

    Jag tycker att din blogg är skitbra. Det behövs fler röster som dina och jag kommer absolut kolla in här mer och suga åt mig inspiration för mitt eget skrivande. Skit i kommentarerna du inte orkar ta. Det viktiga är ju att du väcker frågor hos folk, sen får är det ju upp till dem själva att hitta svaret.
    Du är grym!