Nytt år, nytt projekt: Rimligheten.se

KOLLA VAD JAG HAR GJORT! Startat upp gemensam blogg med några av de rimligaste skribenterna i hela bloggosfären ba’!

fbthumbfixer

 

Så jag kommer nog lägga de flesta av mina seriösa och politiska texter där borta, och den här bloggen kommer eventuellt innehålla mer raljerande rants samt såna där helt vanliga vardagsinlägg om typ mina ungar och alla andra saker jag håller på med just nu (tex startar ett aktiebolag, look at me bara värsta Blondinbella).

Spring genast iväg och läs på nya bloggen! Vi har fyra inlägg uppe redan, men ni kan ju med fördel börja HÄR.

Wohoo!

2 Responses to Nytt år, nytt projekt: Rimligheten.se

  1. Och om ni skulle behöva gästbloggare vet du var jag finns … Orkar inte hålla igång en egen blogg, men tycker mycket om att skriva i formatet.

Svara