WTF på vernissage!

Ni vet när jag sa att jag skulle bloggbomba den här veckan eftersom jag enligt schemat skulle vara ledig?

Det var lögn. Inte medveten lögn dock. Mer en sån där “mitt schema ser för bra ut för att vara sant, om jag låter bli att kontrollera om det är sant så kanske det är det”. Ni vet vad jag snackar om.

Nåväl. Det var inte sant.

Och istället sitter jag nu här och vässar mina konstnärliga klor inför DET HÄR:

Ja precis! WTF-projektet i den utsträckning det hittills ser ut kommer ställas ut, alla bilderna tillsammans i en helhet (det kommer se så himla häftigt ut) vid sidan av resten av mina kurskamraters fantastiska alster, så vet ni vad jag tycker?

Om ni är i närheten av Malmö mellan 14 och 19 på fredag, kom ut till Östra Varvsgatan 11 (Malmö Högskola, Kranenhuset, Plattan (dvs direkt till vänster ovanför den extremt överdrivet långa trappan vid entrén). Där sitter jag och sippar dekadent på förmodligen alldeles för alkoholfri cider hela eftermiddagen, så kom och snacka lite jämställdhet med mig, vetja!

Ja!

Vilken bra idé!

Nu ska jag gå och trycka en tröja med texten Everyone is entitled to my opinion.

Så ni känner igen mig.

(Facebookeventet med mer info och sånt där hittar ni HÄR)

7 Responses to WTF på vernissage!

  1. Kanske skulle ta och svänga förbi?

    (Ojojoj, nu blev jag jättenervös! Är ju fett läskigt att möta internetmänniskor i verkligheten)

  2. Kul! Lycka till med detta!
    En utställning av WTF på fredagen den trettonde….
    …blir det månne en skräckupplevelse för somliga kvinnochauvinister (= dogmatiska radikalfeminister)?
    😉

Svara