7 Responses to Women are the new shit

  1. Åh, jag har precis börjat kolla och kommer på mig själv med att stå på jobbet och längta hem till oitnb (o-catchy förkortning btw). Så jävla bra. Du får hojta på bloggen om du hittar något annat bra!

  2. Får lägga till den på min låååånga att se-lista! Undrar om du har sett True Blood och vad du tycker? Visst har den mycket sexualiserade tjejer, men det roliga är att den har typ lika mycket sexualiserade killar! Och MASSOR av kvinnliga karaktärer.

    • Ja, jag såg första och andra säsongen men av någon anledning kom jag aldrig vidare därifrån? Eller så var det bara det att det blev uppehåll mellan säsonger och jag glömde bort att börja kolla igen när det startade. Jag vet att TB har fått rätt mycket kritik för sitt sätt att porträttera kvinnor, men jag minns det precis som du säger, att det var ett väldigt sexualiserande av männen också. Just heta vampyrmän är väl kanske det närmaste mainstream heteroerotik för kvinnor som vi kommer i dagsläget. 🙂

      Får börja kolla på den igen, tror jag! Strax efter att jag sett klart på Top of the Lake som jag fått mig rekommenderad ifrån många olika håll nu.

  3. Jag vet inte vad jag ska säga, mer än att jag nästan blir tårögd när jag tänker på den där jävla serien. Både av glädje och sorg. Glädje för att tjejer äntligen presenteras som MÄNNISKOR. Och sorg för att jag ska behöva känna glädje över en sån grej.

Svara