Till alla som skickar in historier:

TACK!

Jag är så fruktansvärt glad för alla berättelser jag får förmånen att ta del av nu. Jag är dock på språng hela tiden och har inte hunnit skicka något personligt svar till mer än några få, men tro mig: jag har fått dem. Och jag är så full av inspiration så jag kan knappt sitta stilla.

Jag fick dessutom in min första jämställdistberättelse här på eftermiddagen, och den är skitbra, så den går jag igång med härnäst. Jag måste ju variera mig lite.

Men låt inte detta hindra er från att skicka in fler! Jag har bestämt mig för att helt enkelt teckna så mycket jag bara kan och hinner innan inlämning i början av januari, och det står minst 20 sidor på beskrivningen, så den gränsen är helt enkelt borttagen tills vidare.

Om det känns för stort och besvärligt med “Ooo ert medvetna uppvaknande” har jag den nya titeln WTF!? som ni kan tänka på. Har ni något What The Fuck-moment som illustrerar det som fått er att reagera och börja intressera er för jämställdhet? Skicka in den!

 

Igen. Tusen tack allihop. Det här kommer bli så himla bra.

(Men ingen press på dig själv nu Hannah, att du måste rita så fruktansvärt mycket och så fruktansvärt bra för att göra alla historier rättvisa, nej nej för guds skull). 

ett svar to Till alla som skickar in historier:

Svara