Thank you very Mucha

Det blev en med färg också, jag kunde helt enkelt inte låta bli. För en gångs skull lyckades jag dock kontrollera mig såpass att jag tog en kopia och färglade snarare än att gå igång på originalet, det var ju ett litet steg för mänskligheten men en väldig utveckling för mig.

Art N. Hannah farg small

Känner också att jag behöver förklara att anledningen till att jag inte ska ha denna på ryggen givetvis är att jag vill ha en hel ryggtavla, dvs en stor sammanhängande bild och inte många små enskilda, och då måste Art Nouveau-stilen lyckas väva in den där stackars draken exempelvis och så vidare och det känner jag mig sådär ägnad till. Men lugna ni, jag ska träffa tatueraren på måndag och jag har fått en känsla av att han vet vad jag gillar.

Så. Vidare till nästa bild. Woop woop!

5 Responses to Thank you very Mucha

  1. alltså, jag skrattade rakt ut när jag läste titeln på det här inlägget! Kul med konsthumor 🙂

    Väldigt vacker bild!

  2. Du ritar fantastiskt fint! Men det vet du redan att jag tycker ^^
    Nu är jag tillbaka på nätet! 😀 (mitt nätverkskort gick sönder, och det är svårt att hitta sådana ute i skogen)

Svara