Rollspel + sexiga underkläder

Nu kommer strax den sista personen i rollspelstruppen hit och detta betyder alltså

1. Jag kommer inte blogga under helgen.

2. Jag kommer inte ha tid att kolla av kommentarer mer än någon gång per dag, så hamnar ni i modereringslistan (pga för många länkar, för många tecken, för att ni alltid måste godkännas då jag är osäker på om ni kan hålla god ton eller för att ni helt enkelt är nya kommentatorer) kan det dröja ett tag innan era kommentarer syns.

3. Purre, jag ger dig fullmakt att gå in och radera kommentarer som bryter mot reglerna gällande personliga påhopp och så vidare.

4. Jag kommer ha så jävla roligt.

 

Vill ni ha något att diskutera under tiden så tycker jag ni ska snacka om detta:

Spetsunderkläder för män.

Hett eller icke? Kan det bli en hit? Är det inte på tiden att män också ska kunna klä sig i läckra underkläder med spetsar och siden och känna sig sexiga?

Vad säger ni?

13 Responses to Rollspel + sexiga underkläder

    • Kan inte svara hur det ser ut på kalsongfronten, men bomullstrosor är iaf mycket bekvämare än spets. Har inte haft spets på typ 10 år pga blivit en praktisk tant.

  1. Icke hett. Klart att män ska få lov att använda spetsunderkläder, men jag ser inget manligt i det. Men man kan ju alltid börja marknadsföra det om man nu verkligen tror på affärsidén. Jag skulle dock frukta förlust.

  2. Jag har fan klätt mig i sexiga underkläder. Eventuellt (beroende på hur jag känner när jag är nykter imorrn) kommer en bild.

    Under tiden en kort beskrivning: Lack, blixtlås, snörning. Fuck yeah!

  3. Jag har aldrig fattat grejen med sexiga underkläder, varken på kvinnor eller män. På tjejer är ett par boxerkalsonger typ det sexigaste som finns, mitt ex och jag var extremt nöjda med att vi båda hade kallingar istället för trosor när vi träffades.
    Men spets och string och sånt går bort för min del.

  4. Haha. Jag skulle bli asglad om en kille hade ett par såna där på sig. Inte för att jag tyckte de var speciellt sexiga eller fina egentligen, men det tyder på att killen har ett öppet sinne och DET är skitsexigt.

Svara