Danmark, kvinnokroppar, duktighet, rollspel.

Herregud vilken spännande rubrik det blev på det här inlägget! Skulle kunna handla om precis vad som helst!

Men det gör det inte. Det handlar om exakt det som står.

Men först: TACK! Alltså, dessa referenskommentarer som jag fått på förra inlägget. Jag är så fruktansvärt rörd och glad så ni förstår inte. Jag har ibland i mitt liv under värdelösa stunder tänkt att jag önskar mig en magisk bok, där allt fint folk tycker om en kunde skrivas upp helt magiskt.

Nu har jag typ en sådan bok. Och alltid alltid ska jag gå in på det inlägget och läsa allt fint ni skrivit och sippa det i små små mentala klunkar och känna värmen i bröstet.

You guys.

<3

Men tillbaka till rubriken: Jag och Danmark kommer inte överens speciellt mycket nu för tiden. Idag har jag vistats ute i den jävla verkligheten i ca 4 timmar och under dessa 4 timmar har jag, trots jobb, hunnit se en buss med den här reklamen för nya bröst:

nya bröst

 

Samt den här reklamen för en soffa, på framsidan av en dansk kvällstidning, som säljs med tricket “Sälj grej med naken död tjej”:

Och då har jag inte ens letat. Danmark för i helvete. Inte blir det bättre av att jag dessutom hörde någon politiker från Liberal Alliance som tyckte att detta att folk lånar böcker från biblioteket helt gratis och hur som helst var en fara för välfärdssamhället. Tillåt mig gråta.

Jajaja det låter som att jag hatar Danmark, det gör jag inte, jag älskar att bo här. Jag hade helt säkert hittat en massa liknande saker att klaga på om jag bodde i Sverige. Kanske inte just så många ansiktslösa nakna kvinnokroppar i det offentliga rummet, men något annat helt klart. Aldrig är man nöjd och inte fan ska man vara det heller. [Denna brasklapp tillägnas Hazel]. 

På den trevligare sidan: Jag fick ett meddelande från en av mina föredetta klasskamrater som ska skriva sitt examensarbete nu under våren. De hade fått lite rekommendationer från en lärare om bra examensuppsatser som en till exempel kan hämta hem och läsa. Muahahahaha!

Okey förutom att precis alla verkar stava mitt jäkla förnamn fel nu för tiden så är det ju fruktansvärt roligt. För mig. Jag är så duktig.

Men nu! Nog med blogg! För nu vankas det ROLLSPEL med det häringa gänget:

Yeeeey mina rollspelskillar.

God helg på er!

6 Responses to Danmark, kvinnokroppar, duktighet, rollspel.

 1. Rollspel! Jag vill vara meeed er! Låt mig i alla fall vara med eri tanken! *fokuserar dit min aura*
  Hah! Du rekommenderas av lärare, du är kändis jue! Det är coolt att stavas fel inför folk du inte vet vilka de är. När främlingar till dig rättar varandra om hur du stavas, då är du cool. XD

  Och Hannah… Små kluinkar? Really? XD

 2. Awww jag vill ochså spela rollspel – det blev inget denna helg *gråter*

  Får nöja mig med att korekturläsa kommande rollspel och skriva på min senaste roll (dags att spela en psykopat, länge sedan jag spelade en elaking)…

 3. Haha, jeg takker ydmygt 🙂

  Vil også lige berolige og sige, at det altså er ikke en dead horse, jeg har tænkt mig at beat’e, hver gang du skriver negativt om Danmark. Føler ligesom, at jeg har sagt det, jeg havde at sige om den sag nu, og selv jeg synes ikke, at der er nogen større tilfredsstillelse i at høre mig gentage mig selv i uendelighed 😉

Svara